Sleipners oficiella hemsida

Träffa Bandet

Morgan Rohlwin, Sång. 19 Augusti 1994

Medlem i bandet sedan Oktober 2007. Scream, growl och numera även rensång. Skriver texter tillsammmans med Kalle Johansson. Morgan får ofta höra att han har en enorm energi på scen och han får igång publiken bra. 

Kalle Johansson

Kalle Johansson, Trummor.  13 Maj 1994

Son till Anders Johansson, trummis i powermetal bandet Hammerfall. Är en av orginalmedlemmarna i Sleipner. Han är också en massmusiker. Han kan sjunga, spela gitarr, bas, keyboard och trummor så klart.  Han är även med i ett Black metal band som heter Perception of darkness. Han har hållit på med musik sen barnsben. Han spelade fotboll i 3 år och ishocky i 1 ½ år, men gillade inte det så mycket. Han skriver även egna låtar. Kalle lystnar på musik som goth, industri, metal och techno. Han är även en bra film redigerare och manusförfattare. Han har gjort program som "Vesuvio" (en Jackass-liknande film där det flesta från Sleipner är med), "Kalle och Lugi" ( Kalle själv och sin kompis Lukas Granat gör komedi) , "bara en kompis" (Skräck reaktioner) och "morgan och Jonte" (jag tror ni vet vilka, gör Svullo och Agne imitationer).

Daniel Jensen

Daniel Jensen, Bas. 29 April 1994

Daniel är den mest osociala jäveln i världen så han orkar inte skriva om sig själv, hahaha. Puss haaaaj <33333

Niklas Johansson

Niklas Johansson. 27 Juni 1996

 

Han är den yngsta medlemmen i bandet, går i 8:an och är även bror med trummisen Kalle Johansson. Han är orginalmedlem i Sleipner och har haft roliga stunder med bandet. Niklas gillar band som In flames, Sonic syndicate och sånna band. (The gothenburg sound). Niklas gillar mycket tung musik. Hans dröm är att stå och spela på Ullevi med Sleipner.

Han gör musiken i Sleipner tillsammans med brorsan Kalle. Sleipner spelar i B. Han har gått på två sporter. Is hockey i 1 ½ år, och tae kwondo i någon månad. Niklas gillar inte sport så mycket så han föredrar musiken. Niklas vill att Sleipner ska spela konsert flera dagar i veckan, det är det roligaste han vet :)

Niklas gillar sin LTD gitarr väldigt mycket, men han har ingen engl förstärkare som han har velat ha väldigt länge. Han har träffat sina favoritband In flames och Dark tranquility. Niklas har funderat på att skaffa dredlooks, men har inte tagit tag i det riktigt, men han ska behålla sin frisyr ett tag till.

Recent Videos

655 views - 0 comments